Psychofonetika


Volá Vám mama - a znovu sa s ňou pohádate, hoci ste si už toľkokrát zaumienili, že na ňu budete milší.

Máte ísť za šéfom a zase raz to dopadne tak, že nedokážete obhájiť svoj názor – a prečo vlastne?

Máte strach vystupovať na verejnosti – keď máte prehovoriť, zrazu sa Vám stiahne hrdlo a nedokážete si spomenúť na jediné slovo z toho, čo ste si poctivo pripravovali.

Dlhodobo Vás bolí chrbát, a lekári nič objektívne nenašli.

19DZ_tagar2015.Za počítačom či sledovaním televízie strávite čas, ktorý ste pôvodne chceli stráviť úplne inak, napríklad prechádzkou či cvičením a potom si to vyčítate – už zase som to nezvládla.
Ste odho

dlaní zmeniť svoje návyky, opakované a neželané správanie, napraviť svoje vzťahy s ľuďmi, pokúšate sa, ale nedarí sa...

Dobrá rada stojí groš – ale môže skutočne pomôcť? Niekedy áno, ale niekedy to jednoducho nefunguje.
A v takýchto prípadoch môže účinne pomôcť Psychofonetika.

Psychofonetika je metóda poradenstva, kde odborníkom, ktorý sa najlepšie vyzná v probléme, odborníkom, ktorý rozhodne akou cestou sa vydať a čo urobiť – je klient.

Terapeut, poradca, je jeho školený priateľ, sprievodca na ceste. Alebo, ako to s obľubou volá tvorca tejto celostnej metódy osobného rozvoja, Yehuda K. Tagar - pôrodná asistentka.
Ani pôrodná asistentka za Vás neporodí – ale môže Vás účinne pôrodom sprevádzať, aby všetko prebehlo hladko a čo najlepšie až ku šťastnému koncu. Bez otázok, hodnotenia či dobrých rád.

A ako teda vlastne?

To, že je niečo neviditeľné, ešte neznamená, že to neexistuje.
Určite ste zažili lásku, radosť, strach či pochybnosti. A mnohé ďalšie pocity, skúsenosti, spomienky, ktoré sú vo Vašej duši, tie na ktoré si spomínate, ale aj tie ktoré upadli do zabudnutia. Všetky na Vás pôsobia - na myseľ, dušu, i telo.

Psychofonetika robí neviditeľné viditeľným. Kombináciou hlbokého empatického rozhovoru a dramatického vyjadrenia môžete vidieť to, čo je inak zraku skryté. Psychofonetika na to používa nástroje metodickej empatie, gesto, a proces poznávania a zmeny spojený s  imagináciou, inšpiráciou a intuíciou.

Psychofonetika je vhodná pre každého človeka, ktorý chce pracovať na svojom osobnom rozvoji, bez vytvárania závislosti na terapeutovi a pri úplom rešpektovaní svojej vlastnej vôle a slobody.
Poradca Vám nepovie, čo je pre Vás správne – to viete najlepšie Vy sami. On Vám iba pomôže na ceste k Vašej vlastnej pravde a zdraviu. 

Hovorí sa, že oči sú oknom do duše. Psychofonetika môže byť kľúčom, ktorý Vám otvorí dvere do duše a vy si s lampou posvietite do jej zákutí.