REIKI a ANJELI ©®

 

Jedinečný seminár na ktorom autor seminára F.E. Eckard Strohm spája možnosti, ktoré ponúka ovládanie spôsobu ošetrovania so samotným REIKI a spojenie poznatkov, skúseností a ovládaní techník s autorom ponúknutom anjelskom seminári „Anjeli Atlantídy“.

Základom uvedeného seminára je, už uvládanie aspoň Reiki 1. stupňa. to znamená aby ste mali za sebou patričnú kvalifikovanú iniciáciu do Reiki.

Doporučuje sa ale nie je podmienkou aby ste mali absolvovaný aj Anjelský seminár „Anjeli Atlantídy“.

Uvedený seminár sa sústreďuje predovšetkým na možnosť ako povolať anjelov a požiadať ich o pomoc pri terapeutických postupoch na dosiahnutie stavu, kedy sa naštartujú samoliečiace procesy v tele a to cez pasívne energetické pôsobenie Reiki a aktívnu činnosť povolaných anjelov.

Ďalej seminár umožní získať zručnosť pri uvedení sa do stavov vedomia, kedy sme schopný vnímať anjelov a spolupracovať s nimi. Aj keď bežne sa nedoporučuje spájanie a kombinovanie niektorých terapeutických techník; kľudne môžeme prehlásiť že táto spolupráca je len s kladným výsledkom. Harmonizujúce účinky energetických polí na náš energetický systém a priame pôsobenie anjelov skrze Božských zákonitostí prináša v súlade s (či vedomou alebo podvedomou) vôľou pacienta, oveľa širšie možnosti cieleného a efektívneho pôsobenia na nastolenie, v najširšom slova zmysle, zdravia.

Aj keď seminár sa v prvom rade venuje skôr terapeutickej činnosti, ale ak si uvedomíme, že pôsobenie terapie je v prvom rade uvedenie rôznych procesov v nás do harmonickej rovnovážnej podoby, tak môžeme liečenie vnímať aj v každej oblasti nášho života. Tým pádom naučené je možné použiť aj na samotný rozvoj osobnosti každého z nás. Veď čo je choroba, ak nie len upozornenie na to, kde konáme zle, kde máme mylnú predstavu a tým mylný postoj k okolitému svetu. A čo je iné vyliečenie sa ako vedome či podvedome ale uvedomiť si naše zlé postoje a skutočné zmenenie nášho myslenia, postojov a konania a tým kvalitu celého nášho života.

 

Podmienka účastnenia sa seminára je už absolvované Reiki u učiteľa člena R.A.I.!

 

Seminár sa koná v Bratislave alebo v blízkom okolí.

 

Miesto záleží od včas písomne prihlásených záujemcov,

ktorých písomne (e-mailom, listom) budeme spätne informovať!

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt