REIKI - božská energia lásky

Univerzálna životná, inteligentná liečivá energia, ponocou ktorej človek môže postúpiť ďalej na ceste múdrosti, zdravia, vytvárania harmónie, postúpiť na ceste duchovného a duševného vzrastu.

Reiki 1.stupeň:
-osvojenie základných princípov terapeutickej činnosti, psychológie chorôb, energetický rozbor človeka (aura, čakry, energetické toky), ozrejmenie vonkajšej a vnútornej cesty Reiki, základy práce s energiou v hrubých energetických tokoch. Žiak získa schopnosť sprostredkovať liečivú božskú energiu lásky sebe a ďalším osobám. Reiki

Reiki 2.stupeň:
-osvojenie základov práce so symbolmi, zvýšenie doterajších schopností, rozdielne pôsobenie podľa charakteru chorôb. Žiak pri sprostredkovaní energie získava schopnosť prekonať bariéry vytvorené časopriestorom a vlastným egom. Pôsobenie na zvieratá, rastliny a na neživé predmety.Reiki Majster:
-prehĺbenie doterajších vedomostí, schopnosti získané na predošlých stupňoch sa mnohonásobne umocňujú a zvýšia. Dôraz sa kladie na vnútornú cestu a na sebazdokonaľovanie. Kvalitatívny rast žiaka, žiak si ozrejmí a uvedomí svoju zodpovednosť v každom prejave života.

Reiki Učiteľ:
-absolvent dostáva schopnosť, zodpovednosť a právo učenia a zasväcovania jednotlivých stupňov Reiki.

Reiki zabezpečuje vývoj osobnosti,
duchovna, poznania a zároveň aj duševna.
Cestou sebapoznania napomáha vytvoreniu harmonického stavu,
čo človek vníma ako fyzické zdravie
a všeobecne rovnovážny bezstresový stav.

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt