Úvod do „Mediálna práca“ I. © ®

Seminár, ktorý účastníkov uvedie do sveta opradeného množstvom záhad. Poukážeme si na úskalia neodborných pokusov, ale aj krásu, ktorú prežíva pripravený a odborne znalý človek po tejto ceste mysterióznych zážitkov.

Už veky je zahaleným rúškom tajomna svet v ktorom sa nachádzajú aj bytosti, ktoré človek zahltený so svojimi každodennými starosťami a prílišným lipnutím na hmotnom, za bežných okolností nevníma. Ba jeho EGOcentrizmus, akákoľvek dogma, pozostatky inkvizície a „sebazbožňovanie sa“ – ako vrchol stvorenia až popiera možnosť existencii duchovných bytosti. Ale naša historická pamäť, všetky formy náboženstva (viď. anjeli v judaizme a v kresťanstve, polobohovia v starom Grécku a Ríme, svet duchovna v šamanizme) opisy zo stretnutí s paranormálnými javmi, legendy, vlastné skúsenosti jednotlivcov z našej spoločnosti nás konfrontujú z ich existenciou.

Všetky veľké školy mystérií a to už v akejkoľvek dobe a časti sveta opisovali, využívali a učili komunikáciu s duchovným svetom.

Veď čo iné je inšpirácia než neuvedomelé vnímanie informácii z oného sveta, a čo je vedecké šťastie ako okrem odbornej pripravenosti a predpokladov práve naladenie sa na informačný tok spomínaného duchovného sveta. Velikáni filozofie a vedy, viď dnes tak populárny Da Vinci, Mozart, /ako sa píše správne ich meno/ Nostradámus, Ceysi , alebo objaviteľ Tesla, Bardon, ľudia, ktorí boli vyhlásení za svätých uvádzajú komunikáciu z uvedenou ríšou, a mohli by sme dlho menovať... tiež čerpali z daného sveta.

V ezoterickom prostredí existuje veľa ciest a prostriedkov, ako pomôcť sebe, alebo iným. Jednou z takýchto možností je aj uvedená „Mediálna práca“.

Stále viac ľudí pracujúcich ako médium sa namiesto vedomosti a odbornosti sa len skúša strafiť sa, akú pomoc asi potrebuje hľadajúci človek. Práca média je veľké dobrodružstvo ale, ako aj pri iných činnostiach, neodborným prístupom môžeme vyvolať skôr niečo, čo sme ani nechceli. Často sa stáva, že samozvané médium ani sám nevie, čo vlastne robí a „trénuje sa“ na ľuďoch, ktorí prídu pre pomoc. Iste uznáte, že takéto pokusy nechce nikto na sebe zažiť. Napríklad: stáva sa aj pri vykladaní kariet, že medium vidí veci a deje, ktoré sa odohrávajú aj v skutočnom/reálnom svete, alebo vníma len túžby a očakávania, či na jednej alebo druhej strane, a to všetko nevie správne interpretovať. To je chyba, ktorá sa vzťahuje aj na veľa iných médií.

Vo svete je dostatočné množstvo jasnovidcov, veštíc, médii, ktoré poskytujú rôzne a často až protichodne informácie. Tento seminár ponúka veľmi jasnú a presnú formu práce na tejto úrovni každému, kto prejaví záujem zúčastniť sa. Dá vám do rúk bezpečný nástroj a jasné pravidlá korektnej formy práce takéhoto druhu.

Vysvetlíme si základné pravidlá bezpečnej mediálnej práce, zákonitosti jasnozrivosti. Osvojíme si patričné cvičenia, pomocou ktorých nám bude daný svet bližší, získame zručnosť, ako sa v tom svete pohybovať istou pôdou pod nohami.

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt