ATAJA ® ©

Rôzne kultúry s ezoterickými vedomosťami atlantídského dedičstva uvádzajú 22 brán k osvieteniu, 22 stupňov zasvätenia, 22 kariet tarotu... Atlantídski kňazi, tzv. Lokiovia, poznali okrem 22 symbolov, ciest zasvätenia aj 22 charakteristických polôh tela, ktoré boli spojené s jednotlivými stupňami poznania na duchovnej ceste. Uvedené polohy spolu spoužívaním rôznych symbolov, dýchacími technikami, použitím drahokamov a polodrahokamov... pomáhali uvedeniu vedomia do stavov tých najhlbších úrovní možnosti poznania. Spojením mysle, pocitov a polohy tela s vyváženým a celistvým spôsobom ponúka ATAJA viac než len meditačnú techniku. Ponúka uvedenie vedomia do stavu možnosti získania tých najhlbších poznatkov, vybudenia prúdenia ušľachtilých energetických tokov celistvého Ja. Ponúka udržiavanie harmonického stavu tela, čo bežný človek vníma a charakterizuje ako zdravie. Popri uvedenom pomáha uvedomiť si životné prostredie a podáva pomocnú ruku pri uvedomelom kráčaní po životnej dráhe. Pomáha nájsť a vybrať si najvhodnejšiu cestu na životných križovatkách.
V jednotlivých kultúrach sa rôznymi spôsobmi zachovali a v zmenenej forme odovzdali niektoré prvky z uvedených ATAJOV. Vo východných kultúrach sa s nimi môžeme v stopách stretnúť v základoch jógy, v najzákladnejších prvkoch taj čhi, či kungu, v európskych a prírodných národoch nájdeme ich stopy v najrozličnejších podobách šamanských meditačných polôh atď.
Zachované prvky ATAJOV, v rôznych, pod inými pomenovaniami známych technikách, ľudstvo používa na ceste získania poznania, či na uchovanie a vylepšenie zdravotného stavu a v neposlednej miere na rozširovanie vedomia, na získanie tých najhlbších právd života a existencie. Jednotlivé prvky ATAJOV nám umožňujú v tej najčistejšej a najpodstatnejšej forme používať dané polohy na ceste duchovného rastu, rozširovania vedomia, na uchovanie zdravia a vitálnej sily.

Široká verejnosť sa s uvedenými polohami môže zoznámiť na dvojdňovom seminári pod vedením F.E.Eckarda Strohma, Mechtyld Strohmovej a Józsefa Lödiho.

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt