Filozofická ezoterická astrológia

Patrí medzi slobodomyseľné progresívne astrologickcké školy. Aj v názve sa odzrkadľuje, že sa líši od systému klasických princípov vyučovania a používania spôsobov tzv. "tradicionálnej astrológie". Seminár, z hľadiska obsahu a formy je v mnohých oblastiach bohatší ako bežne známe astrologické kurzy a oveľa hlbokosiahlejší a širší než ponúkajú iné astrologické školy. Ponúka pre širokú, či odbornú alebo laickú, verejnosť nové revolučné a najmä jednoduchšie spôsoby získania základných údajov pe rozbor.
Autor seminára po niekoľko desaťročí trvajúcom štúdiu rôznych prúdov a výkladov astrológie a na základe vlastných výskumov popri inom našiel spôsob zjednodušenia práce so základnými parametrami astrológie. Ako príklad by sme mohli uviesť jednostrannú večnú tabuľku, ktorá nahradí ťažké výpočty a efemeridy klasickej astrológie. Podarilo sa mu odstrániť nedostatky vyplývajúce z nepresnosti hodinových údajov narodenia.
Seminár v snahe dosiahnuť tematickú celosť popri vypracovaní základného materiálu a jeho interpretácii obsahuje aj pridružené tematické okruhy. Absolvent základného stupňa sa naučí samostatne pracovať s údajmi, ich výkladom a zároveň dostane mnohostrannú metodickú a výkladovú podporu.
Seminár je svojim zameraním blízky každej duchovnej škole, ktorá je povolaná zachovávať, šíriť a uskutočňovať večne platné základné univerzálne ľudské hodnoty. Osvojenie si učiva a používania poznatkov zo seminára v každodennom živote zabezpečuje absolventovi rozvoj osobnosti. Absolvent prechádza vývojom tzv. JOGA procesov (samovoľným, "dozrievaním" a uvedomovaním si seba samého a univerzálnych zákonitostí).

Systém školenia Filozofickej ezoterickej astrológie je trojstupňový: Pozrieť

Školenie vedie zahraničný, medzinárodne vysoko hodnotený lektor:
František DUDÁS

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt