ATLANTIS AROLO TIFAR ® ©

Terapeuticko - liečiteľský spôsob Majstrov z Atlantídy.
Energeticko - diagnostická sústava, ktorá ukáže na ktorej z energetických hladín je príčina choroby, na ktorých hladinách sa nachádzajú disharmónie vytvárajúce príznaky.
Je to energetický terapeutický systém s rýchlym pôsobením a rýchlym účinkom.
Cez jemné energetické toky cielene pôsobí na hladinách príčiny.
Diagnostický systém, ktorý síce nanahrádza, ale dopĺňa a podporuje klasickú lekársku liečbu, umožní za niekoľko okamihov bez laboratórnych a bez technických pomôcok získať potrebné informácie a umožní rýchly a vhodný výber liečivých prostriedkov a spôsobov.
Ucelený filozofický systém s vlastnými ideami, ktorých praktické použitie aj v exaktných vedných odboroch vyvoláva nové objavy, objasnenia a riešenie problémov s hĺbkovými kladnými dôsledkami.
Ucelený, ale otvorený filozofický systém, ktorý necháva voľnosť ducha a mysle človeka, predovšetkým ctí tú najväčšiu hodnotu, Slobodu jednotlivca a všeobsahujúcu Lásku.
Sústava, ktorá aktívne a kladne pôsobí na vývoj osobnosti je nezávislá od každého náboženstva a cirkvi, ale uchováva kresťanské, všeobecne platné ľudské hodnoty.


Arolo základný stupeň: predstavujú Reiki 1 a 2. stupeň

Arolo 1.stupeň
Po "pasívnej" práci s Reiki, žiak získa základné skúsenosti aktívnou formou práce s energiou. Žiak si osvojí základné testy diagnostiky, naučí sa určiť hladinu príznakov, hladinu príčiny, rozoznať problémy vzniknuté z karmických dôvodov. Získava schopnosť pracovať jemnejšími formami energie a sprostredkovať ich do jemných energetických tokov energetického tela klienta, naučí sa pôsobiť na príčiny vyvolávajúce disharmonický, chorobný stav.

Arolo 2.stupeň
Na základe informácií z testov 1.stupňa, práca s hladinami príznakov, postup pri karmickom zaťažení. Žiak si osvojí spôsob hĺbkovej očisty aury, harmonizácie jednotlivých energetických hladín a celého energetického tela klienta. Práca s predmetmi. Spôsob vytestovania prípravkov, ktoré klient potrebuje.

Majstrovským stupňom AROLO je AROLO TIFAR.
TIFAR je majster, ktorý si ovláda vonkajšie a vnútorné energetické hladiny.

Arolo Tifar 1.stupeň
Žiak po osvojení mechanickej formy testovania a práce s energiou a pôsobením. Žiak si osvojí techniku pôsobenia na diaľku a v časopriestore, prácu so špeciálne programovanou súpravou krištáľov, ktoré sú mu na pomoc. Špeciálne techniky ošetrovania. Prehĺbenie filozofickej časti systému.

Arolo Tifar 2.stupeň
Špeciálne techniky ošetrovania, prenos informácií na diaľku, pomocou špeciálne programovanou súpravou ametystových krištáľov možnosť prenostu informácie a programovanie nosičov pre terapeutické účely, spôsoby zaktivizovania a používania najjemnejších foriem energie. Ďalšie prehĺbenie učenia celého systému.

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt