Seminár "ANJELI ATLANTÍDY"

Seminár na svete jedinečným spôsobom pomôže zvládnuť spôsob praktickej komunikácie s anjelmi. Absolvent sa naučí uvedomelým spôsobom komunikovať so svojim strážnym anjelom a s jednotlivými anjelmi z celej ríše a hierarchie anjelov. Absolvent sa naučí niekoľko spôsobov privolania anjelov, aby si v najrôznejších životných situáciách vedel privolať na pomoc anjela zodpovedného za danú oblasť. Súčasťou kurzu je aj krátky historický prehľad prvej doby, tzv. anjelskej éry Atlantídy, najpriamejších nástupcov učenia kňazov (LOKOV) z Atlantídy, Esejcov a vznik ranného kresťanstva.

Rovnomenná kniha a dvojkazeta autora F.E. Eckarda Strohma tvoria praktickú pomôcku ku kurzu.

Spôsob, akým komunikovali ľudia v dobe Atlantídy a členovia zoskupenia Esejcov s anjelmi, je pre každého znovu k dispozícii. Jednotlivé cvičenia a príprava počas seminára umožní vedomú komunikáciu. Autor prostredníctvom archanjela Uriela, dostal milosť priniesť z kroniky AKASHA tieto informácie a zároveň, dostal úlohu tieto informácie sprístupniť, aj prostredníctvom ním vyškolenými zodpovednými učiteľmi, čo najširšej verejnosti.

1. stp. prebiehajú na základe poverenia autora, a zmluvného vzťahu výlučne u vyškolených učiteľov členov Reiki Association International!

2. stp. na Slovensku a v Čechách prebieha, na základe poverenia autora, výlučne pod vedením povereného zástupcu R.A.I. a ESSENIA Mgr. Petra Tótha.

3. (Učiteľský) stp. prebieha výlučne pod vedením autora F.E. Eckarda Strohma

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt