Aktívna duchovná terapia ® ©

Energeticky ošetrujúci spôsob duchovnou pomocou. Cez príznaky sa snaží pôsobiť na príčinu. Zaoberá a sústreďuje sa najmä na časti tela a na orgány. Prednosť má pri akútnych a lokálnych ošetreniach. Snaží sa nastoliť harmóniu na orgánovej hladine. Z energetického hľadiska by sa dala uviesť ako prechod medzi Reiki - hrubou a Arolo - aktívnou, jemnou energiou. Patrí medzi aktívne spôsoby ošetrenia.

1.stupeň:
základy práce s energiou, jazyk orgánov, psychológia chorôb, zákon karmy, získanie schopnosti vnímania rozličných pásiem energie, vnímanie a diagnostikovanie, čistenie a ošetrenie aury, špeciálne techniky prenostu energie, rozličné spôsoby ošetrenia.

2. stupeň:
ošetrenie na ďiaľku, techniky sebaošetrenia, ošetrenia pomocou krištáľov, ošetrenie pomocou duchovného pomocníka, súčasťou tohto stupňa je aj zasvätenie. Žiak sa naučí vnímať a komunikovať so svojím duchovným pomocníkom.

3.stupeň:
transchirurgia, rozšírenie doterajších vedomostí, prehĺbenie doterajších spôsobov ošetrenia, ďalšie špeciálne terapeutické spôsoby, práca na hlbších hladinách vedomia.

4.stupeň:
PSÍ - Chirurgia - bezkrvavá metóda spôsobu filipínskych liečiteľov, intenzívna práca pomocu duchovných pomocníkov, narábanie s štruktúrou hmoty.

5.stupeň:
terapeutické techniky pre špeciálne prípady, učiteľský stupeň

ENERGIA + VIERA = Aktívna duchovná terapia

 

Pokiaľ máte akékoľvek otázky, alebo sa chcete prihlásiť na kurz - kontakt