vztahy_bero_a_13.88 krokov k lepšiemu vzťahu (Láska je sloveso)


Dobrý partnerský vzťah patrí k najväčším túžbam každého človeka. Jeho začiatok, doslova opojné zamilovanie, stretlo snáď každého. Ale rovnako snáď každého stretlo aj postupné vytriezvenie. Naozaj sú dlhodobé romantické vzťahy možné iba vo filmoch? Určite nie, ale musíme si uvedomiť veľmi dôležitú vec – na vzťahu treba neustále pracovať. Čím skôr pochopíme, že láska nie je stav, ale činnosť, tým je to pre náš vzťah lepšie.


Naozaj existuje niečo ako návod na dobrý vzťah. A veľmi radi vám ten návod dáme. Vychádza zo základných ľudských potrieb, ktorých splnenie každému jednotlivcovi zabezpečuje spokojnosť a šťastie. Vychádza z toho, že iba dvaja vyrovnaní a spokojní ľudia, môžu vytvoriť vyrovnaný a spokojný pár.


Pred dovolenkou, či kúpou televízora sa radíme so všetkými známymi aj neznámymi. Keď sa jedná o náš vzťah, tak sa obvykle s nikým neradíme, radšej každý problém pretrpíme v svojom vnútri. Ako keby bol náš televízor dôležitejší ako partner, či partnerka. Urobte tentoraz výnimku a príďte na seminár, kde sa naučíte ako svoj vzťah každým dňom zlepšovať a ako si ho skutočne vychutnávať. Naozaj sa to dá a všetko záleží iba na vás.

 vztahy_bero_13.

Šesť základných ľudských potrieb

Cesta k dobrému vzťahu

Čo rozhoduje o kvalite vzťahu?

Čo môžem zmeniť?

Farby dobrého vzťahu

Komunikácia medzi partnermi

Ako neustále dostávať vzťah na vyššiu úroveň

(foto1: illustračné foto - z internetu
foto2: Will McBride - Preľudnenie)