bolemant_eva_131.

Mgr. Eva Bolemant, Ltc. - Personal coach

Koučingová špecializácia: life coaching, team coaching

Certifikácia: LEMMA COACHING INTERNATONAL, Licence to coach – LTC.

Ako certifikovaná koučka používa teóriu a metodiku koučovania so zameraním na systemické koučovanie a riešenie problémov. Disponuje vynikajúcimi komunikačnými schopnosťami, ku klientom pristupuje s veľkou dávkou empatie a vnímavosti. Pre spoľahlivosť a ochotu hľadať kompromisy a pomôcť vždy, keď je to potrebné, si ju chvália a kontaktujú klienti.

Spoluzakladateľka úspešného projektu koučingových stretnutí pre ženy maďarskej národnosti na Južnom Slovensku s názvom „Krok za krokom k riešeniu“, ktorý prebieha od roku 2010.

 

 

Kmecova_Denisa_13.PhDr. Denisa Kmecová, PCC


Medzinárodne certifikovaná koučka (Profesional Certified Coach a Erickson Certified Professional Coach) a trénerka, venuje sa koučovaniu manažérov a obchodníkov, vedie manažérske soft skills tréningy, ako aj tréningy pre vybraných špecialistov.  V rámci organizácie International Couch Federation ako prvá získala v SR titul PCC – Profesionálny certifikovaný kouč ICF (momentálne sú v SR dvaja PCC kouči ICF). Mentor v koučingu a mentor pre uchádzačov o certifikáciu organizácie ICF.                         

Absolvovala medzinárodne certifikovaný výcvikový program Erickson College, The Art and Science of Coaching, Medzinárodne certifikovaný Erickson Certified Professional Coach, Brief coaching.