13-male. 

V rokoch 2002-2008 som študovala grafiku na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave u prof. Dušana Kállaya, akad. mal. a u doc. Róberta Jančoviča, akad. mal..

Zúčastnila som sa individuálnych a kolektívnych vystáv na Slovensku, v Rakúsku a v Španielsku a v Indonézií, kde som absolvovala ročnú stáž na Institut seni Indonesia v Denpasare.

Žijem a tvorím v Bratislave.

Kurátor Milan Regec vystižne charakterizuje moju tvorbu: 
„Doménou jej tvorby je predovšetkým vynikajúce zvládnutie náročných technologických postupov, ktoré prispôsobuje svojim umeleckým cieľom. Tvorí s jasným zámerom a s ľahkosťou, no popri tom neustále hľadá nové výrazové možnosti, pomocou ktorých zhmotňuje široký záber inovatívnych inšpirácií. Ako grafička zúročila vynikajúcu kresbu, precíznosť, no i skvelý ťah štetcom v nových, exotických technikách a námetoch. Jej tvorba sa vyznačuje podmanivou harmóniou farieb i pútavnou naratívnosťou.

"Je ozaj milá, vzácna osoba, s cenným a jedinečným pohľadom na svet. Velmi citlivým spôsobom spája symboliku jednej kultúry s dedičstvom inej. Ak v hudbe poznáme wolrdmusic-u tak o Barbore môžeme napísať, že je predstaviteľkou worldpicture."  P.T.