Adriana Jánošíková,

      vyštudovala som gymnázium a neskôr na dvojročnú školu pre manažment a súkromné podnikanie v Banskej Bystrici.

      Momentálne žijeme v Podpoľaní. Máme tri deti - Kristínku, Jakubka a Margarétku.Už od narodenia prvej dcéry /skoro 11 rokov/ sa intenzívne venujem štúdiu rôznych masáží a terapií. Medzi moje obľúbené patria napríklad babymasáž, másaáž lávovými kameňmi alebo polodrahokamami, aromaterapeutická masáž, reflexná terapia a bankovanie, austrálska domorodeská KODOmasáž, kraniosakrálna terapia a iné.

      V terajšom čase si vychutnávam tretiu materskú dovolenku a okrem mojich detí sa venujem aj maminkám na širokom okolí od Zvolenskej Slatiny až po Lučenec a snažím sa im odovzdať svoje skúsenosti s masážami detičiek a aromaterapie.

     Tiež som certifikovanou poradkyňou pri dojčení a vediem podporné skupiny dojčiacich mamičiek a kurzy dojčenia pre tehuľky.

     Založila som spolu s mamičkami materské - rodinné centrum vo Zvolenskej Slatine s názvom Ľubovníček. Okrem toho mám záľubu v rôznych farebných tvoreninách od maľovaného hodvábu, cez enkaustiku, až po tvorbu šperkov z liečivých kamienkov i korálkov, ktoré sa budeme snažiť využiť na čarovné tvorivé dielne pre mamičky a deti.

     Na pripravovanej prednáške a workshope vám chcem priblížiť dôležitosť v prvom rade dojčenia, neskôr liečivých dotykov pri vytváraní vzťahovej väzby dieťaťka a mamičky, s niektorými skúsenosťami z praxe .

     Na praktickej časti sa naučíme skrátenú masáž dieťatka a niektoré zaujímavosti pre väčšie deti ako použitie telových sviečok či kamienkov.

 

     Uvítam, ak sa budete aj aktívne zapájať svojimi otázkami. Ak budem vedieť, odpoviem :D