Adina.jpg

Adriana Jánošíková, chodila som na gymnázium v Banskej Bystrici a neskôr na dvojročnú školu pre manažment a súkromné podnikanie. Momentálne žijeme v Podpoľaní. Máme tri deti - Kristínku, Jakubka a MArgarétku.

Založila som nám spolu s mamičkami materské centrum vo Zvolenskej Slatine - OZ RC Ľubovníček.
MOmentálne ma ale nájdete aj v Detve v DC NEzábudka v piatky dopoludnia, kde trávime čas s babymasážami či podpornou skupinu dojčiacich mamičiek.

Zaujímam sa aj o umeleckú tvorbu, kde svoje postupne nadobúdané zručnosti využívam s mamičkami pri tvorivých dielňach, niečo z toho si môžete kúpiť aj tu na našej stránke.
Maľovaný hodváb, decoupage - servítkovanie, patchworkové ozdoby ako vianočné gule, vence, Veľkonočné vajíčka. Vyskúšame i enkaustiku, plstenie, výrobu mydielok i bylinkové všehochute.

V mojej terajšej profesií som sa na prvý naozajstný kurz dostala na MD, keď som s maličkou Kristínkou išla na masáže detí a dojčiat k Ľudke Klemanovej do Zvolena. Odporúčam všetkým mamičkám :)

Aby sme sa doma nemasírovali len tak neodborne, spravil si masérsky kurz aj môj muž, pôvodom horár, čo však už nerobí kvôli podľa nás zastaralému a neekologickému hospodáreniu v našich lesoch.

Spolu sme si spravili aj Kurz bankovania a bankovej masáže v Martine.

PO MD som sa definívne rozhodla venovať sa svojej záľube v masírovaní a alternatívnej terapií nielen cez študovanie literatúry a pokusoch na rodine ale aj intenzívnejšie, venujem sa až do dnes a ešte sa dúfam dlhé roky budem :o)

 

www.utrochslnc.sk